Český gastronomický podcast: Adam Kolesa z Foodory

19. 3. 2024

S viac ako desaťročnou skúsenosťou v oblasti rozvozových služieb poskytol Adam Kolesa hlboký vhľad do fungovania a výziev, ktorým čelí jeho podnikanie. Našou témou bola jeho práca na medzinárodne uznávanej platforme na doručovanie jedla, Foodora, ktorá sa stala neodmysliteľnou súčasťou mnohých európskych miest.

Adam s nami zdieľal svoj pohľad na vývoj trhu s rozvozom jedla, zmeny v správaní spotrebiteľov a technologické inovácie, ktoré tento odbor formujú. Medzi zaujímavé momenty rozhovoru patrí Adamova reflexia na to, ako pandémia COVID-19 ovplyvnila trh s doručovaním jedla a ako sa jeho firma prispôsobila novým výzvam. Diskutovali sme o dôležitosti flexibilnej a inovatívnej stratégie, ktorá umožňuje rýchlo reagovať na meniace sa trh a zákaznícke potreby.

V dnešnom svete nestačí len doručiť jedlo. Treba pochopiť potreby zákazníkov a neustále hľadať spôsoby, ako službu zlepšiť a urobiť ju pre nich nezabudnuteľnú.

Adamova cesta v rámci Foodory ilustruje, ako hlboké porozumenie potrebám zákazníkov a schopnosť prispôsobiť sa rýchlo meniacim trendom môžu definovať úspech v konkurenčnom prostredí rozvozových služieb.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť?

  • Ako môže vášeň pre varenie viesť k založeniu úspešného podniku
  • Výzvy spojené s rozvojom produktového radu a ako ich prekonať
  • Výhody spolupráce s odborníkmi a ako to môže pomôcť vášmu podnikaniu rásť
  • Dôležitosť udržateľnosti a kvality v produkcii potravín
  • Ako sa pripraviť na expanziu na medzinárodné trhy

A to nie je všetko! Martin bude tiež hovorcom na nadchádzajúcom evente Gastrotek, kde sa môžete dozvedieť ešte viac! Zaistite si svoje miesto a kúpte si lístky čo najskôr.

Chcete sa s Adamom stretnúť osobne? Príďte na aprílový Gastrotek - unikátnu konferenciu venovanej budúcnosti českej gastronómie, ktorá sa uskutoční v dňoch 12. a 13. 4. v Prahe. Vstupenky rýchlo miznú, zaistite si svoje miesto včas.

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.