Český gastronomický podcast: Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv

25. 6. 2024

Hosťom tejto epizódy podcastu je Jaroslav Zatloukal, ktorý je známy predovšetkým svojím nekonvenčným prístupom ku gastronómii. Svoju kariéru začal v roku 1996 v Rýmařove, kde otvoril svoju prvú reštauráciu. Odvtedy zažil množstvo úspešných momentov, ale aj výziev, ktoré formovali jeho súčasný pohľad na gastronómiu. Jaroslav sa s nami podelí nielen o fascinujúce príbehy zo svojej praxe, ale aj o cenné poznatky, ktoré si z nej dokázal odniesť.

Gastronómia nie je len o servírovaní jedla, ale aj o vytváraní zážitkov, ktoré chcú ľudia opakovať.

Jaroslav v rozhovore zdôrazňuje, že kľúčom k úspechu je podľa neho neustála inovácia a schopnosť prispôsobiť sa novým trendom a požiadavkám zákazníkov. Delí sa s nami o svoje skúsenosti so zavádzaním nových technológií a kuchárskych postupov, ktoré jeho reštaurácie odlišujú od konkurencie. 

Na čo ďalšie sa môžete tešiť:

  • Ako dôležitá je dobrá tímová práca a čo všetko môže ovplyvniť?
  • Diskusia o trendoch v českej a svetovej gastronómii, ktoré by mohli ovplyvniť odvetvie v najbližších rokoch.
  • Príbehy z otvárania nových reštaurácií a čo všetko je potrebné na expanziu do nových lokalít.

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.