Český gastronomický podcast: Marko Blaževič, Popeyes

26. 3. 2024

Medzi ďalších hostí nášho podcastu sa zaradil manažér rozvoja siete Popeyes, ktorý nám priblížil, ako vyzerá typický deň v jeho pracovnom živote a aké strategické kroky stoja za rýchlou expanziou Popeyes v regióne. Zaujímavosťou je, že aj napriek dynamickému rastu, ktorý zahŕňa tohtoročné otvorenie dvadsiatich jedna nových pobočiek, zostáva dôraz na starostlivý výber lokality kľúčovým.

Keď otvárame novú pobočku, nejedná sa len o nájdenie miesta a inštaláciu vybavenia. Jedná sa o starostlivú analýzu trhu, pochopenie demografia a optimalizáciu našich služieb tak, aby čo najlepšie vyhovovali lokálnym potrebám.

Čo robí Popeyes unikátnym na slovenskom trhu, nie je len ich kura, ale celkový prístup k podnikaniu. Ako zdôraznil náš hosť, výzvou je nielen udržať rast, ale zároveň zaistiť, aby každá nová pobočka bola úspešná a prinášala kvalitu, na ktorú sú zákazníci Popeyes zvyknutí.

Z rozhovoru je jasné, že ambície Popeyes siahajú ďaleko za hranice Českej republiky. S viac ako 60 plánovanými reštauráciami do desiatich rokov v ČR a expanziou v Poľsku, je zrejmé, že Popeyes má veľké plány na ovládnutie stredoeurópskeho trhu s rýchlym občerstvením.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť?

  • Pohľad do zákulisia strategického plánovania a expanzie Popeyes.
  • Ako technológia prispieva k efektivite a inovácii v rýchlom občerstvení.
  • Budúce smerovanie a ambície Popeyes v ČR a za jej hranicami.

Chcete sa s Markom stretnúť osobne? Príďte na aprílový Gastrotek - unikátnu konferenciu venovanej budúcnosti českej gastronómie, ktorá sa uskutoční v dňoch 12. a 13. 4. v Prahe. Vstupenky rýchlo miznú, zaistite si svoje miesto včas.

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.