Český gastronomický podcast: Marko Blaževič, Popeyes
Medzi ďalších hostí nášho podcastu sa zaradil manažér rozvoja siete Popeyes, ktorý nám priblížil, ako vyzerá typický deň v jeho pracovnom živote a aké strategické kroky stoja za rýchlou expanziou Popeyes v regióne. Zaujímavosťou je, že aj napriek dynamickému rastu, ktorý zahŕňa tohtoročné otvorenie dvadsiatich jedna nových pobočiek, zostáva dôraz na starostlivý výber lokality kľúčovým.
Čo robí Popeyes unikátnym na slovenskom trhu, nie je len ich kura, ale celkový prístup k podnikaniu. Ako zdôraznil náš hosť, výzvou je nielen udržať rast, ale zároveň zaistiť, aby každá nová pobočka bola úspešná a prinášala kvalitu, na ktorú sú zákazníci Popeyes zvyknutí.
Z rozhovoru je jasné, že ambície Popeyes siahajú ďaleko za hranice Českej republiky. S viac ako 60 plánovanými reštauráciami do desiatich rokov v ČR a expanziou v Poľsku, je zrejmé, že Popeyes má veľké plány na ovládnutie stredoeurópskeho trhu s rýchlym občerstvením.
Na čo ďalšie sa môžete tešiť?
- Pohľad do zákulisia strategického plánovania a expanzie Popeyes.
- Ako technológia prispieva k efektivite a inovácii v rýchlom občerstvení.
- Budúce smerovanie a ambície Popeyes v ČR a za jej hranicami.
Chcete sa s Markom stretnúť osobne? Príďte na aprílový Gastrotek - unikátnu konferenciu venovanej budúcnosti českej gastronómie, ktorá sa uskutoční v dňoch 12. a 13. 4. v Prahe. Vstupenky rýchlo miznú, zaistite si svoje miesto včas.
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.