Český gastronomický podcast: Ondrej Starý & Ondrej Volák, Něcojako

9. 4. 2024

V dnešnej dobe, keď trh s nápojmi prahne po inováciách a nových chutiach, prichádza príbeh, ktorý sa nebojí skúmať neznáme a prekračovať zabehnuté hranice. NECOJAKOCOLA sa stala nielen novinkou na českom trhu s nealkoholickými nápojmi, ale aj symbolom odvahy, inovácie a nekonečnej túžby po vytvorení niečoho, čo má dušu. Za týmto projektom stoja dvaja muži, Ondra a Ondra, ktorých cesta od prvého nápadu po uvedenie produktu na trh je rovnako fascinujúca ako samotný nápoj.

Poďme si urobiť nejaký český variant kolového nápoja, ktorý sa nám bude páčiť, pretože my sme aj hľadali české nejaké varianty a bohužiaľ, ako nič.

Cesta k výrobe vlastného nápoja nebola jednoduchá. Museli čeliť nielen technickým a byrokratickým prekážkam, ale aj nájsť cestu, ako svoj produkt dostať k zákazníkom de facto bez rozpočtu na marketing. Využitie moderných distribučných kanálov a sociálnych médií im umožnilo prekonať tieto výzvy a postaviť „NECOJAKOCOLA“ na pevné nohy.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť?

  • Ako sa zrodila myšlienka a čo všetko predchádzalo jej realizácii.
  • Cesta, ktorou museli prejsť. Od byrokratických prekážok až po hľadanie efektívneho spôsobu distribúcie.
  • Odkiaľ čerpajú inšpiráciu pre unikátne chute svojich nápojov.
  • Aké plány majú s rozšírením svojho sortimentu a kam by chceli svoju značku doviesť.

Chcete sa s Markom stretnúť osobne? Príďte na aprílový Gastrotek - unikátnu konferenciu venovanej budúcnosti českej gastronómie, ktorá sa uskutoční v dňoch 12. a 13. 4. v Prahe. Vstupenky rýchlo miznú, zaistite si svoje miesto včas.

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.