Český gastronomický podcast: Zbyněk Pokorný & Jan Dědíček – L’Osteria
V ďalšej epizóde nášho podcastu sme privítali Honzu Dědíčka a Zbyňka Pokorného, ktorí stoja za príchodom talianskeho konceptu L'Osteria do Českej republiky. Honza Dědíček, pôvodne podnikateľ v stavebníctve, sa spojil so Zbyňkom Pokorným, skúseným odborníkom v odbore, a spoločne začali pracovať na otvorení L'Osteria v Prahe.
Pri budovaní prvej českej pobočky sa ukázalo, že nestačí iba preniesť zahraničný koncept. Bolo nutné prispôsobiť každý detail. Dnes je L’Osteria obľúbeným miestom na stretnutia nielen v Prahe, ale aj v ďalších mestách. Každá návšteva je zážitkom, či už ide o ikonické pizze, čerstvé cestoviny alebo priateľskú obsluhu.
Na čo ďalšie sa môžete tešiť:
- Aké boli prvé mesiace po otvorení prvej pobočky.
- Čo znamenala pandémia covidu-19 pre reštauráciu.
- Ako prebiehala komunikácia s nemeckými zakladateľmi značky.
-
Aké sú ďalšie plány na rozvoj v Česku
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Teraz nás nájdete aj na Instagrame a TikToku. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.