Český gastronomický podcast: Zbyněk Pokorný & Jan Dědíček – L’Osteria

10. 12. 2024

V ďalšej epizóde nášho podcastu sme privítali Honzu Dědíčka a Zbyňka Pokorného, ktorí stoja za príchodom talianskeho konceptu L'Osteria do Českej republiky. Honza Dědíček, pôvodne podnikateľ v stavebníctve, sa spojil so Zbyňkom Pokorným, skúseným odborníkom v odbore, a spoločne začali pracovať na otvorení L'Osteria v Prahe.

V každej reštaurácii bola skvelá atmosféra, všade som sa cítil dobre. Bolo to veľmi jednotné, skvelá hudba, jedlo bolo výborné. Toto bolo kľúčové.

Pri budovaní prvej českej pobočky sa ukázalo, že nestačí iba preniesť zahraničný koncept. Bolo nutné prispôsobiť každý detail. Dnes je L’Osteria obľúbeným miestom na stretnutia nielen v Prahe, ale aj v ďalších mestách. Každá návšteva je zážitkom, či už ide o ikonické pizze, čerstvé cestoviny alebo priateľskú obsluhu.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť:

  • Aké boli prvé mesiace po otvorení prvej pobočky.
  • Čo znamenala pandémia covidu-19 pre reštauráciu.
  • Ako prebiehala komunikácia s nemeckými zakladateľmi značky.
  • Aké sú ďalšie plány na rozvoj v Česku

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Teraz nás nájdete aj na Instagrame a TikTokuObjavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.