Podcast s Josefom Křížkom: Som pozvoľna ambiciózny
Po maturite sa vybral zbierať skúsenosti do zahraničia a vycestoval do Londýna. Za 7 rokov sa priučil kulinárskemu umeniu od tých najvyberanejších svetových kuchárov. Aký bol pre neho návrat naspäť domov a ako sa uberala jeho cesta ďalej? To sa dozviete v najnovšej epizóde.
Popredná pražská reštaurácia Červený jelen teraz prichádza o svojho sous chefa. Čo čaká Jozefa Křížka na ďalšej ceste v prestížnej medzinárodnej sieti Almanac X? Počúvajte a odhaľte tajomstvo úspešnej gastronómie.
Na čo sa ešte môžete tešiť?
- Ako je možné, že sa rozchádzajú v dobrom
- Zákulisie kariérneho rastu šéfkuchárov
- Odhalí zlomové body vo svojej kariére
- Prezradí ako sa mu pracovalo v arabskom sveteň
- Čo považuje za svoju dôležitú vlastnosť
- Prečo zanechal myšlienky na Michelinskú hviezdu
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.