Podcast s Josefom Křížkom: Som pozvoľna ambiciózny

16. 8. 2023

Po maturite sa vybral zbierať skúsenosti do zahraničia a vycestoval do Londýna. Za 7 rokov sa priučil kulinárskemu umeniu od tých najvyberanejších svetových kuchárov. Aký bol pre neho návrat naspäť domov a ako sa uberala jeho cesta ďalej? To sa dozviete v najnovšej epizóde.

„Keď som v 20 odišiel do Anglicka, bolo to životné rozhodnutie. Dovtedy som si nevedel predstaviť, že kuchárčina môže byť také krásne zamestnanie.”

Popredná pražská reštaurácia Červený jelen teraz prichádza o svojho sous chefa. Čo čaká Jozefa Křížka na ďalšej ceste v prestížnej medzinárodnej sieti Almanac X? Počúvajte a odhaľte tajomstvo úspešnej gastronómie.

Na čo sa ešte môžete tešiť?

  • Ako je možné, že sa rozchádzajú v dobrom
  • Zákulisie kariérneho rastu šéfkuchárov
  • Odhalí zlomové body vo svojej kariére
  • Prezradí ako sa mu pracovalo v arabskom sveteň
  • Čo považuje za svoju dôležitú vlastnosť
  • Prečo zanechal myšlienky na Michelinskú hviezdu

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.