Podcast s Martinom Dolejšom: Gastronómia v digitálnom veku

23. 1. 2024

V najnovšom diele nášho podcastu sme sa ponorili do sveta digitálnych platieb v gastronómii s Martinom Dolejšom z Mastercard. Martin poskytol hlboký vhľad do toho, ako sa gastronomický sektor prispôsobuje rastúcemu trendu digitálnych platieb.

Digitálne platby prinášajú reštauráciám nielen pohodlie, ale aj nové možnosti pre pochopenie a uspokojenie potrieb zákazníkov.

Martin tiež zdôraznil, ako technologický pokrok mení spôsob, akým reštaurácie prijímajú platby. ,,Dnešný svet vyžaduje flexibilitu a rýchlosť, a digitálne platby tomu napomáhajú,“  povedal. Táto zmena otvára reštauráciám dvere k efektívnejšej a pohodlnejšej transakcii ako pre zákazníkov, tak pre prevádzkovateľov.

Diskutovali sme aj o tom, ako digitálne platby uľahčujú život podnikateľom aj ich klientom. ,,Nielenže je to rýchlejšie a bezpečnejšie, ale umožňuje to obchodníkom lepšie pochopiť správanie svojich zákazníkov,“  vysvetľuje Martin. Tieto dáta môžu pomôcť vylepšiť služby a ponuku reštaurácií.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť?

  • Sociálne siete a reštaurácie
  • Umenie obmeny menu
  • Budovanie rodinnej atmosféry
  • Podpora lokálnych farmárov

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.