Podcast s Pavlom Drdelom: Priznávam, že som urobil niekoľko zlých rozhodnutí
Predtým pripravoval steaky z Argentíny, teraz v reštaurácii varí lokálne, a to až z 95 %. Navyše mu učarovala zelenina, fermentácia, sušenie a ďalšie tradičné, no pre komerčnú sféru netypické postupy spracovania úrody.
Ako byť pokorný a zároveň ísť pevne za svojimi cieľmi? Návod môžeme hľadať u Pavla Drdela, šéfkuchára a spolumajiteľa reštaurácie Sůl a řepa v Strakoniciach. Za roky, ktoré strávil za sporákom, si prešiel významnou zmenou v osobnom postoji aj prístupe k jedlu.
Vypočujte si jeho výnimočný prístup k vareniu aj k životu, zistite, prečo obmedzil mäso a ako ho ovplyvnilo Taliansko.
Na čo sa ešte môžete tešiť?
- Ako rieši separovanie odpadu v profi kuchyni
- Ako ho zmenili roky v gastronómii
- Prečo s ním ľudia radi spolupracujú
- Ako sa mu podarilo variť z lokálnych surovín
- Prečo nemá zisk z kuchárskej knihy
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.