Podcast s Petrom Kuncom: Návrat zo zahraničia bol veľký náraz
Petr má energie na rozdávanie a vidieť to aj na jeho výsledkoch. Osem rokov strávil v Anglicku, najmä v reštauráciách s Michelinskými hviezdami. Tam sa sformoval a našiel cestu k profesionálnemu prístupu v gastronómii.
Petr Kunc stojí za kvalitne vykonanou prácou vo fine diningovej reštaurácii Salabka. Svojou kvalitou oslovila aj najpovolanejších odborníkov a je zaradená do sprievodcu Michelin.
Na čo sa ešte môžete tešiť?
- Rozprávanie o začiatkoch v michelinských reštauráciách
- V čom sa líši pohľad západnej Európy na gastronómiu
- Prečo sa mu osvedčila filozofia "z nuly na sto"
- Kde pramení jeho ambicióznosť
- Prečo mu food kritici hovorili, že je blázon
- Ako môže úspech v gastro segmente naštartovať ekonomiku pre celú krajinu
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.