Podcast s Vladimírom Pikorom: Nedá sa byť tuctový a drahý
Podnikanie v gastronómii vie byť pekný oriešok. Nie je to len o lahodnom jedle, pekných fotkách a slovách chvály. Dôležité je mať podnik plný zákazníkov, zaplatené mzdy a vyrovnané účty. Preto je dnešný hosť z iného súdka. Za mikrofónom sme privítali analytika finančných trhov a makroekonóma Vladimíra Pikoru.
Vladimír Pikora je ekonóm, komentátor, publicista a dokonca aj autor niekoľkých knižiek o ekonómii. V takmer hodinovom rozhovore sa s Lubošom Kastnerom, členom Asociácie malých a stredných podnikov, pozrú na to, čo pomôže dostať vietor do plachiet gastra po ekonomickej stránke. Aké koncepty majú budúcnosť? A prečo je káva v Bratislave lacnejšia ako v Prahe?
Na čo sa ešte môžete tešiť?
- Pozrieme sa na to, ako sme sa dostali do ekonomickej recesie
- Poradíme recept na úspešný gastrokoncept
- Povieme si niečo o (ekonomických) trendoch
- Aký vývoj predpokladá u turizmu
- Čo by pomohlo rozhýbať gastronomický odbor
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.