Český gastronomický podcast: Nikita Sidorov – Hoxton Burgers

26. 11. 2024

Ako vyzerá cesta od požičovne Segwayov k jednému z najlepších burgerových konceptov v Prahe? Nikita Sidorov sa v našom podcaste podelil o to, ako vstúpil do neznámeho sveta gastronómie, čo ho naučili prvé nezdary a ako spolu s partnerom Timom vytvorili koncept Hoxton Burgers, ktorý dnes patrí medzi obľúbené gastro podniky v Prahe.

Ja si myslim, že každý nový podnik je jednoducho nový podnik, aj keď je na rovnakom mieste, aj keď je od rovnakých majiteľov, ale zmeníš to meno, logo a tak. A jednoducho si nový podnik a musíš to robiť do istej miery znova.

S rastom podnikania prišla potreba zjednodušiť jeho riadenie a urobiť ho čo najprehľadnejším a najtransparentnejším. Tak vznikol Dishboard – systém, ktorý uľahčuje správu podnikania a finančné riadenie.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť:

  • Čo si odniesol z prvého neúspešného pokusu na Dlouhé.
  • Ako zapojenie do Manifesto Marketu zmenilo smer jeho podnikania.
  • Čo ho viedlo k vytvoreniu Dishboardu a ako mu pomáha v každodennom chode podniku.
  • Aké výzvy prekonal pri budovaní značky Hoxton.
  • Čo podľa neho rozhoduje o úspechu v náročnom gastro prostredí.

Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Teraz nás nájdete aj na Instagrame a TikTokuObjavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.