Podcast s Janom Knedlom: Vedel som, že musím 10 rokov makať, aby som mohol začať tvoriť
Pracoval so svetoznámymi šéfkuchármi a mieri k tomu, že sa tiež stane jedným z nich. Jan Knedla varí pre reštauráciu Papilio vo Vysokom Újezde a má našliapnuté k prvej Michelinskej hviezde v Česku mimo Prahy.
Inšpiruje sa každým kútom sveta a vďaka výnimočnému prístupu k životu, jedlu a najmä k práci sa mu darí zaujať. Aj preto teraz ašpiruje na hviezdne gastronomické ocenenie. Prečo sa vôbec vrátil zo sveta späť do Čiech? Vypočujte si najčerstvejší diel Českého gastronomického podcastu a inšpirujte sa najlepšími.
Na čo sa ešte môžete tešiť?
- Popíše, ako vníma úrovne Michelinských hviezd mimo oficiálnych stanov
- Odhalí, prečo dáva dôraz na lokálne poľnohospodárstvo
- V čom môže česká gastronómia nájsť svoje špecifikum
- Čo mu v kariére otvorilo oči
- Kam sa plánuje posunúť
Počúvajte na obľúbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objavte ďalšie časti so zaujímavými hosťami, profesionálmi v odbore gastronómie.