Podcast

Podcast s Vladimírom Pikorom: Nedá sa byť tuctový a drahý

Podcast s Vladimírom Pikorom: Nedá sa byť tuctový a drahý

Český ekonóm, komentátor a publicista vysvetlí, ako sme sa ocitli v recesii a priblíži predpokladaný vývoj ďalších rokov pre gastro segment.

Podcast s Romanom Zajícom: V brandži je dôležité byť cool pre ľudí a influencerov

Podcast s Romanom Zajícom: V brandži je dôležité byť cool pre ľudí a influencerov

Roman Zajíc pred 14 rokmi založil Amici. Teraz je to najväčšia česká reštauračná sieť, ktorá sa môže pochváliť nápaditými pizzami, burgermi a snackmi.

Podcast s Janom Hergetom: Nalákať zahraničných hostí do regiónov je zložité

Podcast s Janom Hergetom: Nalákať zahraničných hostí do regiónov je zložité

V najnovšej časti je za mikrofónom riaditeľ agentúry CzechTourism, ktorý hovorí o tom, ako môžu kvalitné podniky nalákať zahraničnú klientelu.

Podcast s Janom Knedlom: Vedel som, že musím 10 rokov makať, aby som mohol začať tvoriť

Podcast s Janom Knedlom: Vedel som, že musím 10 rokov makať, aby som mohol začať tvoriť

Aké je bojovať o Michelinskú hviezdu v Česku mimo Prahy? Svoje o tom vie popredný šéfkuchár Jan Knedla, ktorý roky zbieral skúsenosti v zahraničí od tých najlepších kuchárov. Vypočujte si inšpiratívny rozhovor z prostredia špičkovej gastronómie.

Podcast s Josefom Křížkom: Som pozvoľna ambiciózny

Podcast s Josefom Křížkom: Som pozvoľna ambiciózny

Sous chef pražskej reštaurácie Červený jelen najprv zbieral skúsenosti v zahraničí, potom sa vrátil do Česka a teraz sa opäť posúva o krok ďalej. Vypočujte si jeho cestu za kulinárskym umením v novej epizóde gastronomického podcastu.

Podcast s mladými vinármi: Predstava ľudí o degustácii vína je, že si musia dať oblek a všetko dokonale popísať

Podcast s mladými vinármi: Predstava ľudí o degustácii vína je, že si musia dať oblek a všetko dokonale popísať

Pestujú a vyrábajú víno, a to nemajú ani 40. Takí sú vinári z Moravy, ktorí vytvorili spolok Mladí vinaři s cieľom prosperity a inšpirácie. Milovníci vína si tak odnesú samé plusy. Vypočujte si podcast a dozviete sa viac.

Podcast s Pavlom Drdelom: Priznávam, že som urobil niekoľko zlých rozhodnutí

Podcast s Pavlom Drdelom: Priznávam, že som urobil niekoľko zlých rozhodnutí

Vedie reštauráciu Sůl a řepa, ktorá v Česku získala ocenenie Najlepšia reštaurácia 2023. Napísal kuchárku s nevšedným obsahom a vzdal sa ziskov z predaja. Vypočujte si filozofiu nápaditého jedla spätú so životom mimo tradičnej zabehnutej linky.

Podcast s Dominikom Unčovským: Mať nohy na zemi je to najdôležitejšie

Podcast s Dominikom Unčovským: Mať nohy na zemi je to najdôležitejšie

Víťaz českého národného kola najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete hovorí o svojom pohľade na súčasnú gastronómiu a o samotnej súťaži Bocuse d’Or.

Podcast s Jiřím Hilgartom: Revolúcie nefungujú, musíme mať evolúciu

Podcast s Jiřím Hilgartom: Revolúcie nefungujú, musíme mať evolúciu

Inšpiratívny vhľad do duše súčasného konzumenta pohľadom človeka, ktorý si v rámci gastra prešiel niekoľkými zaujímavými pozíciami.

Podcast s Janom Vlachynským: Vďaka konkurencii sa nám zo dňa na deň zdvihli tržby

Podcast s Janom Vlachynským: Vďaka konkurencii sa nám zo dňa na deň zdvihli tržby

Ako sprofesionalizovať bary a krčmy? Odpovie Jan Vlachynský, ktorý stojí na čele tých najzvučnejších barov v Česku.

Podcast s Petrom Kuncom: Návrat zo zahraničia bol veľký náraz

Podcast s Petrom Kuncom: Návrat zo zahraničia bol veľký náraz

Ambiciózny šéfkuchár, ktorý tromfol konkurenciu v relácii Pohlreichov súboj reštaurácií hovorí o skúsenostiach zo zahraničia a filozofii prežitia v gastronómii.

Podcast s Martinom Svatkom: Pripravovať klasiky a fine dining sa navzájom nevylučuje

Podcast s Martinom Svatkom: Pripravovať klasiky a fine dining sa navzájom nevylučuje

Kulinársky majster južných Čiech si urobil tábor priamo v Táboře. Spoznajte kráľa kuchyne, ktorý oblieka tradičné recepty do moderných šiat.