Podcast
Český gastronomický podcast: Karel Kubínek – vzduchotechnika
V tejto epizóde Českého gastronomického podcastu prinášame rozhovor s Karlom Kubínkem.
Český gastronomický podcast: Karolína Čumriková – heyfomo.cz
V tejto epizóde Českého gastronomického podcastu prinášame rozhovor s Karolínou Čumrikovou z heyfomo.cz.
Český gastronomický podcast: Zbyněk Pokorný & Jan Dědíček – L’Osteria
V tejto epizóde Českého gastronomického podcastu prinášame rozhovor so Zbyňkom Pokorným a Jánom Dědíčkom z L'Osteria.
Český gastronomický podcast: Nikita Sidorov – Hoxton Burgers
V tejto epizóde Českého gastronomického podcastu prinášame rozhovor s Nikitou Sidorovem z Hoxton Burgers.
Český gastronomický podcast: Josef Krýsl, Joe’s Garage Beer
V tejto epizóde Českého gastronomického podcastu prinášame rozhovor s Josefom Krýslom, ikonou českého pivovarníctva.
Český gastronomický podcast: Michal Voldřich, Českomoravský svaz pivovarů
V tejto epizóde sme sa rozprávali s Michalom Voldřichom, priekopníkom českého minipivovarníctva a prezidentom Českomoravskej asociácie minipivovarov.
Český gastronomický podcast: Jiří Nehasil, Makro
Vypočujte si inšpiratívny rozhovor s Jiřím Nehasilom z Makra v podcaste Česká gastronómia. Zistite, ako Makro podporuje českých reštauratérov a objavte nové trendy v gastronómii. Táto epizóda ponúka pohľad na budúcnosť českého gastro trhu a tipy pre podnikateľov.
Český gastronomický podcast: Marcel Onder, hotel Rankl
Tentoraz sme do nášho podcastu pozvali Marcela Ondera, ktorý začal svoju kariéru ako mäsiar a po sérii zážitkov sa stal uznávaným šéfkuchárom. Jeho cesta plná zvratov ho zaviedla do írskych kuchýň, kde získal cenné skúsenosti a zúročil svoj talent.
Český gastronomický podcast: Pavlína Louženská
V tomto diele českého gastronomického podcastu s Pavlínou Louženskou sa dozviete, ako technológie a globálne prepojenie ovplyvňujú súčasnú gastronómiu. Pavlína zdieľa svoje postrehy o sledovaní trendov, porozumení potrebám zákazníkov a prispôsobení sa zmenám v spoločnosti a kultúre. Objavte, aké sú hlavné faktory ovplyvňujúce stravovacie návyky generácie Z a aké globálne trendy by mali byť čoskoro viditeľné aj v českej gastronómii.
Český gastronomický podcast: Martin & Karel Kozlovi, Nordbeans
V najnovšom diele Českého gastronomického podcastu sme privítali Martina a Karla Kozlových z Nordbeans. Táto značka sa zameriava na kvalitné praženie kávy s dôrazom na zachovanie originálnych chuťových profilov. V rozhovore sa dozviete o ich ceste od malej kaviarne k úspešnej pražiarni, o priamom dovoze kávy a etickej spolupráci s farmármi. Bratia sa delia o osobné príbehy a výzvy, ktoré museli prekonať, a tiež o to, ako implementujú udržateľné praktiky a inovácie do svojho podnikania.
Český gastronomický podcast: KVIFF špeciál
Špeciálne epizódy českého gastronomického podcastu z Karlových Varov odhaľujú zákulisie filmového festivalu, zážitky a výzvy osobností z gastronómie.
Český gastronomický podcast: Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv
Vypočujte si podcast s Jaroslavom Zatloukalom o jeho úspešnej kariére, inováciách a trendoch v gastronómii.