Podcast
Podcast s Janom Hergetom: Nalákať zahraničných hostí do regiónov je zložité
V najnovšej časti je za mikrofónom riaditeľ agentúry CzechTourism, ktorý hovorí o tom, ako môžu kvalitné podniky nalákať zahraničnú klientelu.
Podcast s Janom Knedlom: Vedel som, že musím 10 rokov makať, aby som mohol začať tvoriť
Aké je bojovať o Michelinskú hviezdu v Česku mimo Prahy? Svoje o tom vie popredný šéfkuchár Jan Knedla, ktorý roky zbieral skúsenosti v zahraničí od tých najlepších kuchárov. Vypočujte si inšpiratívny rozhovor z prostredia špičkovej gastronómie.
Podcast s Josefom Křížkom: Som pozvoľna ambiciózny
Sous chef pražskej reštaurácie Červený jelen najprv zbieral skúsenosti v zahraničí, potom sa vrátil do Česka a teraz sa opäť posúva o krok ďalej. Vypočujte si jeho cestu za kulinárskym umením v novej epizóde gastronomického podcastu.
Podcast s mladými vinármi: Predstava ľudí o degustácii vína je, že si musia dať oblek a všetko dokonale popísať
Pestujú a vyrábajú víno, a to nemajú ani 40. Takí sú vinári z Moravy, ktorí vytvorili spolok Mladí vinaři s cieľom prosperity a inšpirácie. Milovníci vína si tak odnesú samé plusy. Vypočujte si podcast a dozviete sa viac.
Podcast s Pavlom Drdelom: Priznávam, že som urobil niekoľko zlých rozhodnutí
Vedie reštauráciu Sůl a řepa, ktorá v Česku získala ocenenie Najlepšia reštaurácia 2023. Napísal kuchárku s nevšedným obsahom a vzdal sa ziskov z predaja. Vypočujte si filozofiu nápaditého jedla spätú so životom mimo tradičnej zabehnutej linky.
Podcast s Dominikom Unčovským: Mať nohy na zemi je to najdôležitejšie
Víťaz českého národného kola najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete hovorí o svojom pohľade na súčasnú gastronómiu a o samotnej súťaži Bocuse d’Or.
Podcast s Jiřím Hilgartom: Revolúcie nefungujú, musíme mať evolúciu
Inšpiratívny vhľad do duše súčasného konzumenta pohľadom človeka, ktorý si v rámci gastra prešiel niekoľkými zaujímavými pozíciami.
Podcast s Janom Vlachynským: Vďaka konkurencii sa nám zo dňa na deň zdvihli tržby
Ako sprofesionalizovať bary a krčmy? Odpovie Jan Vlachynský, ktorý stojí na čele tých najzvučnejších barov v Česku.
Podcast s Petrom Kuncom: Návrat zo zahraničia bol veľký náraz
Ambiciózny šéfkuchár, ktorý tromfol konkurenciu v relácii Pohlreichov súboj reštaurácií hovorí o skúsenostiach zo zahraničia a filozofii prežitia v gastronómii.
Podcast s Martinom Svatkom: Pripravovať klasiky a fine dining sa navzájom nevylučuje
Kulinársky majster južných Čiech si urobil tábor priamo v Táboře. Spoznajte kráľa kuchyne, ktorý oblieka tradičné recepty do moderných šiat.
Podcast s Adamom Eliášom: Zažite hviezdny gastro event v Česku
Organizátor prestížnej gastro udalosti vás pozýva na akciu. Urobte si výlet do Prahy a inšpirujte sa od najlepších!
Podcast s Martinom Krautom: Život v bare už 19 rokov
Vydavateľ populárneho magazínu Barlife a organizátor jedinečných gastronomických festivalov prezradil niečo o svete spoza baru.